Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@11:51:44 GMT

تجربه‌ای خوب از بستری شدن در یک بیمارستان دولتی

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۰۸۳۷۵

تجربه‌ای خوب از بستری شدن در یک بیمارستان دولتی

مجله مهر: خیلی از ما تا اسم بیمارستان دولتی به گوشمان می‌خورد، گارد منفی می‌گیریم. میثم مطیعی مداح خوب کشورمان روایتی از مراجعه خود به یکی از بیمارستان‌های دولتی و تغییر نگاهش را نوشته است.

او در این باره در اینستاگرام خود نوشت: «منفی رو می‌بینند و برجسته می‌کنند که تبدیل به عادت می‌شه براشون و اصلا نقاط‌قوت به چشم‌شون نمیاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آدمها به مرور تبدیل می‌شن به آدم‌های ‌نق‌نقو. اینها همون‌هایی هستند که فقط غُر می‌زنند و هیچ راه‌حلی هم برای درست شدن امور ندارند. یکی از مهم‌ترین گام‌های پیشرفت و رشد در زندگی، دوری از این آدم‌ها و جدی نگرفتن اونهاست.‌

با قبول همه سختی‌ها و مشکلات که انکارناپذیره، ما نقاط قوت و مایه امید کم داریم؟ قطعاً نه. شک نکنید یکی از وظیفه‌های اصلی جوان‌های دغدغه‌مند در شرایط فعلی، به اشتراک گذاشتن و مطرح کردن عملکردهای خوب و مثبته.‌

یکی از این موارد اخیراً خیلی به چشمم اومد، که حیفم اومد نگم:‌ ‌هفته گذشته برای یک کار درمانی رفتم بیمارستان اختر که مرکز تخصصی ارتوپدی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و چند نفری که از جریان خبر داشتند، با تأکید می‌گفتند: « بیمارستان دولتی نری یک‌وقت. رسیدگی نمی‌کنند. این بیمارستان‌ها فلان و بهمانه و...» که خُب طبق معمول گوش ندادم.

چند روزی برای عوامل بیمارستان زحمت داشتم. به جرأت چیزی که لمس کردم این بود: خوش رویی و احترام به بیمار، رسیدگی دلسوزانه‌، تعداد زیادی پزشک نخبه و کاربلد که در عین حال ‌جوان، مؤمن و انقلابی بودند؛ مدیریت و ریاست کارآمد، خوش فکر و ارتقاء دهنده‌.

برای اینکه مطمئن بشم این برداشت من با بقیه مریض‌ها مشترکه یا فقط من اینجوری احساس کردم، رفتم اتاقشون و ضمن احوالپرسی و عیادت، ازشون سؤال کردم. خدا رو شکر حس مشترک همه همین بود.‌ از همه‌ی عوامل بیمارستان اختر (کارگران عزیز، کارمندان، پرستاران و پزشکان) ممنونم. بالاخص از: دکتر سیدمحمد قریشی ‌ریاست مرکز آموزشی، درمانی، تحقیقاتی اختر؛ دکتر حسین بدخشان‌ مدیریت بیمارستان اختر، دکتر سیدمرتضی کاظمی ‌متخصص جراحی استخوان و مفاصل و رئیس مرکز تحقیقات ارتوپدی‌ و خانم منیره ضیایی‌ مدیر خدمات پرستاری.

حرف آخر: کار خوب و مسئولانه، بالاخره راه خودش رو پیدا می‌کنه و به قله موفقیت می‌رسه.»

کد خبر 4553809

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمارستان دولتی میثم مطیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۸۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده

طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر فوت دکتر «زهرا ملکی قربانی»، پزشک طرحی در جاسک، که این روزها در فضای مجازی منتشر شده، نادرست است و وی در تهران فوت کرده است.

به گزارش مهر، انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند. و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درگذشت یک پزشک زن بیمارستان شریعتی/ مرگ یا خودکشی؟ مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی : خودکشی پزشکان به مرز هشدار رسیده

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • تکذیب مرگ پزشک طرحی در جاسک /در تهران فوت کرده
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • حس خوب حمایت
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • کبد بیمار یزدی نجات بخش جان هم‌وطنی دیگر شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد